Businessman

Tel: 0745.150.894

E-mail: contact@turism-market.ro

Bun venit la centrul de ajutor al marketplace-ului

Este important sa urmaresti  videoclipul alaturat pentru a intelege pasii  necesari pentru a devenii un vanzator respectat pe Turism Market.

Crearea unui cont de vanzator aprobat necesita completarea unui formular cu datele firmei dumneavoastra si cateva informatii de ansamblu asupra business-ului pe care il conduceti.

In urma aplicarii se v-a semna un contract care se poate descarca de la ultimul pas al formularului. Acest contract semnat trebuie trimis in original catre administratorului site-ului, respectiv: Coltuc si Asociatii sai S.R.L la adresa: Calea Rahovei, nr.266-268, corp 60, et.2, camera 06, Sector 5, Bucuresti, Electromagnetica Business Park

Adaugarea corecta a produselor este foarte importanta. Pentru a nu introduce utilizatorii site-ului in eroare si respectiv pentru a proteja vizibilitatea contului. Orice comerciant care nu face update la produsele sale iar preturile acestora se schimba sau nu mai sunt de actualitate iar un utilizator cumpara acel produs si nu este conform cu prezentarea din site, isi v-a pierde contul de comerciant.

Echipa Turism Marketplace tine foarte mult la corectitudinea datelor prezentate in  Marketplace.

Urmariti cu atentie videoclipul alaturat pentru a vedea cum se ADAUGE PRODUSE in Marketplace

Nevoia unui cupon de reducere se rezuma la o buna strategie de Marketing. Marketplace-ul nostru iti pune la dispozitie optiunea de a realiza cupoane de reducere pentru produsele postate de tine.

In videoclipul alaturat este prezentat un scrut tutorial de realizare a unui astfel de cupon de reduceri.

Aveti intrebari suplimentare? Utilizati datele oferite in partea de sus a paginii.