Cauti cea mai buna oferta pentru concediu vara ? Pe marketplace-ul de turism ,turism-marketplace.ro gasiti ofertele de vara potrivite nevoilor dvs. .
Toată lumea se bucură să aibă parte de distracție la soare. Vrei să călătorești în această vară, însă ai prefera o destinație un pic mai diferită? Încearcă aceste destinații alternative pentru vacanța de vară și decide care sunt preferatele tale.

City break in Gdansk Polonia

Cei care iubesc vederile panoramice neapărat ar trebui să urce treptele din turnul de control al orașului, înalt de 50 de metri. 
Peisajele de tip danez, clădirile multicolore renovate ale Centrului Vechi (”Stare Miasto”) și cei 30 de km de plajă de-a lungul golfului. Admira panorama de la această înălțime. Veti realiza ca nici nu e de mirare că Gdansk a reușit să detroneze Cracovia, în topul celor mai frumoase orașe din Polonia!

Turiștii consacrați abia acum se trezesc și se minunează în fața farmecului acestui port maritim superb al Mării Baltice. Cu o vechime de aproape o mie de ani .Gdansk – destinația de aur pentru o vacanță pe litoral în Polonia.

În centrul Śródmieście vei descoperi savoarea orașului. Fă o plimbare gastronomică pe strada pavată, „ulița” Mariacka. Unde vei găsi restaurante de top în zonă, precum Estimo Klub Athora.

Și acum că ți-ai pus burta la cale, poți vizita clădirea în stil gotic-renascentist al primăriei . Muzeul de istorie din Gdansk din cadrul primăriei. Aici vei descoperi grandiozitatea și frumusețea orașului din perioada prosperă a Ligii Hanseatice din secolul al 13-lea. Toată istoria sa până la căderea comunismului în anii 1980.