Descopera  oferta cazare mare turism-marketplace.ro – cele mai frumoase si avantajoase vacante pe litoral sunt doar la un click distanta. Ti-am pregatit oferte pentru toate buzunarele .

Rezerva-ti o vacanta ieftina si sigura pe Litoralul Romanesc in Vile, Pensiuni, Hoteluri si Apartamente. Poze, Descriere si Oferte actualizate zilnic.

Cazeaza-te la litoralul Marii Negre beneficiind de preturi ieftine. Cazarea ieftine la litoral este posibila deoarece iti oferim o gama variata de unitati de cazare .

Litoralul se numara printre regiunile cele mai spectaculoase ale tarii noastre, oferind peisaje uimitoare. Cu o lungime totala de 245 de kilometri, litoralul romanesc se intinde din nord, de la granita cu Ucraina. Pana in sud, la granita cu Bulgaria delimitand estul Dobrogei de apele Marii Negre. Pe mai mult de jumatate din intinderea sa (163 km), din extremitatea nordica pana aproape de Navodari. Litoralul romanesc este dominat de Delta Dunarii si lacurile de coasta. Incepand din zona Capului Midia (Navodari) si pana la Vama Veche (granita cu Bulgaria).Plajele cu nisip fin stapanesc litoralul romanesc. Aceasta portiune de litoral se intinde pe o distanta de 82 de kilometri . Reprezinta zona cea mai frecventata de turisti.

Clima temperata, apa cu salinitate redusa si orientarea plajei catre est creaza conditii excelente pentru petrecerea unui concediu estival. In cele mai bune conditii pe litoralul romanesc. Plajele de pe litoralul romanesc sunt acoperite cu nisip fin si au o latime generoasa . Atinge in unele locuri 150 – 200 de metri. Exista totusi o diferenta sesizabila intre plajele din nordul litoralului (Navodari, Mamaia, Constanta) si plajele din sud. Cele din nord sunt mai late si pastreaza o linie a tarmului uniforma. In timp ce intinderile de nisip din sudul litoralului au multe sectoare mai inguste. Sunt brazdate de golfuri sau marginite de faleze inalte.

Pe litoralul romanesc soarele straluceste

Aproximativ 2.500 de ore pe an. Medie identica cu cea a plajelor din Croatia si foarte asemanatoare cu cea a coastelor mediteraneene.

Litoralul romanesc

ofera optiuni de cazare multiple. Turistii au la dispozitie peste 250.000 de locuri de cazare in hotelurille . Vilele si pensiunile agroturistice din cele 12 statiuni de pe litoral . Navodari, Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Techirghiol, Costinesti. Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia. La care se adauga 2 Mai si Vama Veche, insa cu titlu neoficial. Pe litoral exista o multime de oportunitati de distractie si agrement . Care acopera preferintele si exigentele tuturor turistilor care isi petrec aici vacanta.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *