oferte turism

Cele mai bune oferte turism le gasiti pe marketplace-ul destinat turismului turism-marketplace.ro . Minunata noastra tara cat si celelalte tari va asteapta pe acest marketplace la cele mai bune preturi .

Pe turism-marketplace gasiti : cazare pensiuni , cazare hoteluri,pensiuni ieftine , cazare munte . Cazare mare ,vacante ieftine, vacanta Grecia , oferte last minute,agentii de turism .

Redescoperim Romania, cu bazele de tratament balneo si SPA, litoralul romanesc, acum cu plaje mult marite. Muntele cu partile de schi deja consacrate sau frumusetea salbatica a Deltei .

România este bogată în zone cu ape termale, izvoare minerale și aer curat. Turistii pot veni pentru tratament, dar și pentru relaxare sau odihnă.

Stațiunile balneare din țara noastră erau cândva cele mai căutate destinații pentru concediu. Românii care optau să își petreacă concediul aici primeau la pachet, la prețuri accesibile și în condiții foarte bune, relaxare, tratament și agrement. 

Băile Herculane

Este cea mai veche stațiune balneară din România și una dintre cele mai vechi din lume, fiind atestată documentar în anul 153 e.n.

 Călimanești – Căciulata

Este considerată cea mai frumoasă dintre statiunile balneoclimaterice de pe valea Oltului .

Vatra Dornei

Supranumită Perla Bucovinei, Vatra Dornei e situată la 105 km de Suceava și 40 de km de Câmpulung Moldovenesc.

Sovata

Sovata este situată la 15 km de Târgu Mureș și a fost menționată ca loc de cură încă din 1597