Marketplace-ul de turism turism-marketplace.ro, o opțiune rapidă de creștere a vânzărilor
pentru afacerile mici cu oferte turistice si nu numai

 

1.INREGISTREAZA-TE!
  • Trebuie sa ai o firma inregistrata
  • Trimiti cererea de inregistrare
  • Semnezi contractul de colaborare

 

2.LISTEAZA OFERTELE

  • Nu e nimic complicat!
  • Incarca oferta cu produsele tale
  • Poti lista mii de produse

 

3.BANII AJUNG LA TINE

  • Tranzactiile sunt securizate
  • Platesti comision doar pentru ofertele finalizate
  • Nu ai costuri suplimentare

Marketplace-ul turim-marketplace.ro reprezintă o oportunitate rapidă, simplă și eficientă de a comercializa oferte turistice pe site-ul www.turim-marketplace.ro . Se adresează  comercianților online și offline. Platforma permite furnizorilor să își stabilească singuri condițiile comerciale . Dar și prețurile, atât timp cât asigură clienților aceleași standarde de calitate cu care s-au obișnuit la turim-marketplace.ro.

 

Marketplace-ul turim-marketplace.ro vine în avantajul companiilor la început de drum .

Acestea pot vinde direct și astfel nu au nevoie de un site propriu. Pot testa gratuit un nou canal de vânzare, iar investiția inițială necesară este mult redusă. Accesând în același timp și o bază impresionantă de clienți. Practic, Marketplace-ul turim-marketplace.ro este o platformă de comerț electronic care poate fi folosită de orice industrie sau nișă specializată.

Pentru ca marketplace-ul se adreseaza celor care nu au un buget foarte mare si nici cunostinte tehnice.

Am creat o versiune a API-ului turim-marketplace.ro ce este 100% compatibila cu cea a API-ului Marketplace-urilor concurente.

În ultimul an turim-marketplace.ro a investit  în tehnologia și dezvoltarea platformei, oferind funcționalități noi care au dus la o dublare a vânzărilor în platformă în ultimele luni.

Deasemenea turim-marketplace.ro oferă suport dedicat tuturor partenerilor și cere constant feedback în vederea îmbunătățirea funcționalităților oferite.

Pentru anul 2020, turim-marketplace.ro își propune ca obiectiv să înregistreze încă 1000 de comercianți noi, care să aducă peste 2.000 de oferte. În acest sens își va concentra toate eforturile pe procese, fluxuri și automatizări suplimentare, ajutându-i pe parteneri să vândă mai mult.

Înregistrează-te aici :  https://turim-marketplace.ro/contul-meu/