vacanta de iarna 2019

Vacanta de iarna 2019 (turism-marketplace.ro)

Vacanța de iarnă 2019 se apropie cu pași repezi și fiecare dintre noi caută cea mai bună opțiune pentru a o petrece cât mai frumos. Nu-i așa? O puteti petrece in una din ofertele turistice disponibile online pe turism-marketplace.ro .

Indiferent că vei pleca împreună cu familia, prietenii sau singur/ă. Turism-marketplace.ro îți oferă cele mai bune recomandări pentru o pauză binemeritată în locuri de poveste.

Mai multe despre Vacanta de iarna 2019 cititi aici :

Destinații pentru o vacanță de iarnă cu multă zăpadă

Laponia, Finlanda

Ce zici de un loc unde zăpada rezistă chiar și 200 de zile pe an. Iar schiurile, săniile trase de reni și snowmobilul sunt cele mai bune opțiuni de transport?  Sună magic. Unde mai pui că Laponia este Țara lui Moș Crăciun? Laponia mai este cunoscută ca Sápmi . Este o zonă etnică și culturală din nordul Europei, unde locuiesc cei din poporul sami. Un lucru pe care nu trebuie să îl ratezi dacă ajungi în Laponia este o vizită la Ferma de Reni Jaakkola. Unde te vei putea bucura de niște experiențe incredibile și de neuitat: aventuri cu sania trasă de reni. Plimbare printr-un safari plin de reni, hiking sau mese delicioase, tradiționale. Alături de alte programe interesante pentru o seară de iarnă incredibilă. Ferma îți pune la dispoziție și un ghid vorbitor de limba engleză, așadar nu îți face griji în privința felului în care va trebui să comunici. Unele programe includ și opțiunea de a hrăni renii.

Parteneri turism-marketplace.ro :

Omul bun la toate – Un Uber de Romania, www.fac-totum.ro
Marketplace-ul copiilor , www.mallcopii.ro
Marketplace-ul Uniunii Europe, www.uemarket.eu
Singurul marketplace agricol din  Romania, www.produsedingospodarie.ro
Multumim si iubitorilor de animale, www.animalule.ro, Matrimoniale Animale
Si prietenilor, Inchiriaza un prieten Romania, www.rentfriends.ro
Bursa online de peste proaspat din Romania, www.bursa-peste.ro

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *